Hoe kunnen we u helpen?

Rodschinson Investment staat tot uw dienst voor vragen of opmerkingen.

Internationaal vastgoedbeheer

Voor multinationals is optimalisatie van hun activa van cruciaal belang.

Zij beschouwen internationale belastingheffing als een strategische kwestie die onvermijdelijk van invloed is op hun prestaties.

De doelstellingen zijn veelzijdig: zowel interne als externe actoren worden aangesproken. We garanderen een goede informatiestroom en een beheersing van de wet- en regelgeving voor de vastgoedsector.

De projecten zijn complex en vereisen uiteenlopende vaardigheden.

Of het nu gaat om interne kwesties of de coördinatie van internationale projecten: Rodschinson Investment biedt een oplossing op maat, ondersteund door de meest gerenommeerde deskundigen in zijn internationale netwerk.

Cliënten kunnen ook kiezen voor kant-en-klare operationele diensten.

In dat geval stelt Rodschinson Investment een volledig aan de cliënt toegewijd team ter beschikking. Op basis van onze ervaring en in overeenstemming met uw verwachtingen zorgen wij voor de logistieke aspecten binnen uw project en voor de stappen in het concurrentieonderzoek, de due diligence of zelfs de onderhandelingen.

De acties worden uitgevoerd op basis van een voorafgaande diagnose van uw project en zo bieden we een oplossing op maat.

Onze gespecialiseerde teams staan garant voor het optimale beheer van uw vastgoedprojecten in het buitenland.

U krijgt een contactpersoon toegewezen die u informeert over het verloop van de zaak. Op die manier behoudt u een klare kijk op uw strategie en speelt u op elk moment kort op de bal.