Hoe kunnen we u helpen?

Rodschinson Investment staat tot uw dienst voor vragen of opmerkingen.

Kapitaalmarkten

De kapitaalmarkten voor vastgoed worden steeds meer gediversifieerd. Verkoop-, overname-, financierings- en fusiestrategieƫn vereisen een globale visie en uitgebreide lokale expertise, evenals een grondig inzicht in en kennis van financieringsbronnen voor kapitaal over de hele wereld.

Of hij nu particulier, institutioneel of openbaar is: de belegger beschikt over de elementen voor het opstellen van een rendabel beleggingsplan, namelijk:

De afdeling kapitaalmarkten van Rodschinson Investment staat nationale en internationale investeerders bij in al hun desinvesterings-, herfinancierings-, herstructurerings- en overnameoperaties: van Ć©Ć©n enkele transactie tot meerdere complexe transacties.

Samen met u maken we van elk project een succes.

Onze diensten omvatten:

Identificatie van, inzicht in en anticiperen op groeimarkten

Portefeuilleanalyse, aanbevelingen voor arbitrage, positionering en structurering van fondsen

Analyse van het herwaarderingspotentieel

Positionering, prijsaanbeveling, procesbeheer, risicobeheer en -beperking

Het team ā€˜kapitaalmarktenā€™ maakt gebruik van zijn uitgebreide expertise in alle divisies binnen Rodschinson Investment.

Bijgevolg genieten cliĆ«nten van een 360Ā°-perspectief op elk onroerend goed en de potentiĆ«le waarde ervan, met inbegrip van benchmarks voor huurwaarden, energie-efficiĆ«ntieanalyse, eisen inzake technischeā€‘ of onderhoudsupgrade, herontwikkelingspotentieel, operationele kosten en nog veel meer.