Services List

duedeligance
Due Diligence
Due diligence levert niet alleen uitgebreide en gedetailleerde informatie op, maar beoordeelt ook de betrouwbaarheid en de haalbaarheid van financiële en economische prognoses.
Read more
Fiscale optimalisatie
De experts van Rodschinson Investment bestuderen de specifieke kenmerken van uw onderneming om ze terdege te begrijpen. Op basis daarvan zullen ze u een reeks oplossingen aanbieden die gunstig zijn voor uw doelstellingen en profiel.
Read more
Herstel en herstructurering
Rodschinson Investment biedt een kant-en-klare dienstverlening tijdens het gehele herstel- en herstructureringsproces.
Read more
Sale en leaseback
De teams van Rodschinson Investment begeleiden uw onderneming in elke fase van het sale and leaseback-proces, of het nu gaat om individuele eigendommen of om portefeuilles...
Read more
Waardering van uw activaportefeuille
Rodschinson Investment biedt gedetailleerde of samenvattende waarderingen in overeenstemming met professionele industriestandaarden of voorafgaand advies als consultant...
Read more
Internationaal vastgoedbeheer
Onze gespecialiseerde teams staan garant voor het optimale beheer van uw vastgoedprojecten in het buitenland...
Read more
Kapitaalmarkten
De afdeling kapitaalmarkten van Rodschinson Investment staat nationale en internationale investeerders bij in al hun desinvesterings-, herfinancierings-, herstructurerings- en overnametransacties.
Read more
Expertise
Uiterste deskundigheid en een professionele follow-up helpen u om zaken zoals geschillen met huurders, financiering, arbitrage, overdracht, aankoop, structurele optimalisatie enz. te begrijpen en doordacht te benaderen.
Read more
Actieve vastgoedstrategie
Rodschinson Investment helpt cliënten bij de strategische positionering en het beheer van hun activaportefeuille met het oog op optimale prestaties...
Read more
Redressement et restructuration
Rodschinson Investment offre une prestation clés en main tout au long du processus de redressement et de restructuration.
Read more
Optimisation fiscale
Les experts Rodschinson Investment s’emploient à saisir les spécificités de votre entreprise pour vous proposer un éventail de solutions favorables à vos objectifs et profil.
Read more
duedeligance
Due Diligence
La due diligence présente non seulement des informations complètes et détaillées dont elle évalue la fiabilité ainsi que le caractère réaliste des prévisions d’ordre financier ou conjoncturel.
Read more
how can we help you?

Rodschinson Investment is at your disposal for any request or comment.