ROD Pharmacies

Apotheken

Farmaceutische bedrijven ondergaan een ingrijpende transformatie en hebben te maken met een steeds veranderende omgeving. Deze wordt gekenmerkt door de ontwikkeling van nieuwe technologieën in combinatie met doelstellingen op het gebied van efficiëntie, productiviteit en concurrentievermogen.

Rodschinson Investment biedt professionele ondersteuning aan farmaceutische organisaties van elke omvang en in elk ontwikkelingsstadium: van startups tot majors en gevestigde investeerders.

Ons team van farmaceutische bedrijfsadviseurs heeft diepgaande kennis en ervaring op verschillende niveaus:

  • bedrijfs- en portfoliostrategieën
  • fondsenwerving
  • programmaprognoses en haalbaarheidsstudies
  • onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten
  • waarde- en marktbepaling
  • productlanceringen

Rodschinson Investment merkt dat de volatiliteit van de regelgeving leidt tot een verschuiving van een strategie van rechtstreekse verkoop naar andere commerciële regelingen die moeten worden gewijzigd en bijgewerkt.

Opkomende markten veranderen de manier waarop strategieën worden uitgestippeld. Farmaceutische bedrijven zijn hun internationale positionering aan het herzien.

Farmaceutische bedrijven moeten hun aanpak aanpassen en nieuwe kansen voor groei grijpen door innovatie, ontwikkeling, het opzetten van gezamenlijke initiatieven en de toegang tot opkomende markten.

Onze specialisten staan u graag bij in elk stadium van de productontwikkeling om zo de waardeketen te verbeteren en de meest geschikte activa te bepalen.