ROD Resorts

Badplaatsen

Rodschinson Investment hanteert een specifieke aanpak voor het transformeren van het strand- of bergresort van de cli├źnt tot een succesvol en bloeiend bedrijf.

Ons team van consultants beheert een gevarieerde internationale portefeuille van resort- en ski-vastgoedgroepen, boetiekhotels, luxe designhotels, baanbrekende hotelconcepten, appartementenhotels, vakantieverhuurpanden, kleine landelijke hotels, moderneÔÇĹ en budgethotels, jeugdherbergen en bed & breakfasts.

Rodschinson Investment biedt u een flexibele service en een grondige analyse.

D.m.v. onze effici├źnte methodes identificeert u moeiteloos uw prioriteiten, garanderen we een doeltreffend rendement van uw investeringen en verbeteren we uw financi├źle prestaties.

Veranderende consumptiepatronen in de vrijetijdsbesteding zijn een voortdurende uitdaging voor alle sectoren van de hotel-, vrijetijds- en toerisme-industrie.

De opkomst van online reismarketing geeft een nieuwe invulling aan ontwikkelingsstrategie├źn.

De investeringsexperts van Rodschinson bieden de deskundigheid en knowhow om uw concurrentievoordeel, uw superioriteit op de markt en de toekomstige levensvatbaarheid van het station te behouden.