ROD Resorts

Badplaatsen

Rodschinson Investment hanteert een specifieke aanpak voor het transformeren van het strand- of bergresort van de cli├źnt tot een succesvol en bloeiend bedrijf.

Ons team van consultants beheert een gevarieerde internationale portefeuille van resort- en ski-vastgoedgroepen, boetiekhotels, luxe designhotels, baanbrekende hotelconcepten, appartementenhotels, vakantieverhuurpanden, kleine landelijke hotels, moderneÔÇĹ en budgethotels, jeugdherbergen en bed & breakfasts.

Rodschinson Investment biedt u een flexibele service en een grondige analyse.

D.m.v. onze effici├źnte methodes identificeert u moeiteloos uw prioriteiten, garanderen we een doeltreffend rendement van uw investeringen en verbeteren we uw financi├źle prestaties.

Veranderende consumptiepatronen in de vrijetijdsbesteding zijn een voortdurende uitdaging voor alle sectoren van de hotel-, vrijetijds- en toerisme-industrie.

De opkomst van online reismarketing geeft een nieuwe invulling aan ontwikkelingsstrategie├źn.

De investeringsexperts van Rodschinson bieden de deskundigheid en knowhow om uw concurrentievoordeel, uw superioriteit op de markt en de toekomstige levensvatbaarheid van het station te behouden.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.