ROD SMEs

KMO’s

Rodschinson Investment ondersteunt de cruciale rol van kmo’s in de ontwikkeling van de markteconomie door een breed scala van succes bevorderende diensten aan te bieden: strategische bedrijfsplanning, advies in bedrijfsfinanciering, bedrijfsontwikkeling, marktontwikkeling, kapitaalcreatie en -behoud, operationeel beheer, projectontwikkeling en financieringsoplossingen.

Ons specialistenteam kmo’s werken graag met u samen om u te helpen bij de ontwikkeling van uw bedrijf met de ambitie om u te vervolgens positioneren als een belangrijke speler in de sector, op lokale, nationale of internationale schaal.

Rodschinson Investment heeft een ongeziene staat van dienst in het werken met kmo’s over de hele wereld die hun marktpositie sterk hebben verstevigd en het leven van hun werknemers, hun gezinnen en hun structuur danig hebben veranderd.

In het licht van de mondialisering, het concurrentievermogen en de opmars van digitale communicatie moet ons team leiding geven aan een verlichte transformatie van de ondernemingen.

Onze experts houdt potentiële nieuwe markten, opkomende spelers en recente innovaties in de verschillende sectoren voortdurend in het oog.

De aangeboden diensten omvatten financiën, strategie en technologie.

Omdat u uniek bent in uw markt, is Rodschinson Investment toegewijd aan het leveren van dienstverlening op maat met de focus op duurzaamheid om een winstgevende langetermijnstrategie mogelijk te maken.

Gaat u voor een internationale uitrol of een groei met dubbele cijfers? Of wilt u investeerders vinden of financiële structuur herzien? Rodschinson Investment is uw beste bondgenoot in elk vastgoedproject.