ROD Sport Spaces

Sportvoorzieningen

Rodschinson Sports Facilities Advisory deelt graag zijn kennis met u om uw projecten tot een succes te maken.

Het multidisciplinaire team bestaat uit hooggekwalificeerde adviseurs voor alle aspecten van het bedrijf: van audit, fiscaliteit en invordering tot projectfinanciering en advies inzake bedrijfsfinanciering.

Rodschinson Sports Facilities Advisory biedt oplossingen voor recreatieve sportfaciliteiten, polyvalente sport- en vrijetijdscentra, familiesportparken, sportfederaties en evenementencentra, sociale‑ of amusementscentra met een sportthema, turnzalen, atletiekvelden, voetbalstadions, overdekte arena’s of zwembaden.

Ons team van bedrijfsadviseurs heeft een opmerkelijke staat van dienst op het gebied van de bouw en lancering van succesvolle sportfaciliteiten, met expertise in exploitatie, inkomstenoptimalisering en het verbeteren van de dienstverlening. Ze staan tot uw dienst om u hierin degelijk te begeleiden.

Het Rodschinson Sports Facilities Advisory-team zorgt voor een soepel verloop van het project, van stadionfinanciering tot bouw, met inbegrip van cashflowprognoses, gebruik van kapitaalfaciliteiten, selectie van leveranciers, aanwerving van personeel, opleiding, opzetten van de boekhoudkundige structuur, aankoop van sportuitrusting, marketing en branding en de ontwikkeling van sportfaciliteiten.

Onze toegewijde sportspecialisten hebben uitgebreide expertise in het verlenen van een breed scala aan financiële‑ en adviesdiensten aan een divers publiek van clubs, competities, bestuursorganen, individuen, agenten en sportmarketingbedrijven.