ROD Parkings

Parkings

Rodschinson Investment helpt bedrijven bij het ontwerpen, updaten en verbeteren van hun parkeerfaciliteiten.

We hebben doorgedreven expertise in functionele oplossingen voor het ontwerpen van parkeergarages, strategische planning, managementadvies, technologische upgrades en facilitair onderhoud en reorganisatie.

We garanderen de beste slimme oplossingen in de sector en maken gebruik van de nieuwste technologie.

Ons team staat klaar om uw behoeften te evalueren: of het nu gaat om het bepalen van het aantal plaatsen, het bepalen van een technologische keuze of het uitvoeren van een eventuele studie.

Ons team voert een grondige haalbaarheidsstudie uit, stelt cashflowprognoses op en stelt modellen op waarmee u de economische levensvatbaarheid van een parkeerfaciliteit kunt nagaan.

In de steeds veranderende mobiliteitssector vereist elke parkeeractiviteit een herziening van bestaande systemen, technologie, uitrusting of exploitatiecontracten.

Onze deskundigen ontwikkelen succesvolle parkeerprogramma’s door inkomstenopportuniteiten te identificeren, de winstgevendheid te maximaliseren, systemen voor inkomstencontrole te verbeteren, de klantenservice te verbeteren, de bedrijfskosten te verlagen en de tevredenheid van het publiek te vergroten.

We begrijpen uw zorgen en behoeften en bieden oplossingen voor parkeerbeheer die voldoen aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Onze consultants werken met een breed scala aan cliënten: van een gemeentebestuur dat haar activiteiten wil verplaatsen naar een structuur met meerdere locaties, tot universiteiten, luchthavens of commercieel vastgoed dat extra inkomsten wil genereren of de klantenservice wil verbeteren.